Welkom in ons charmante gastverblijf op de heuvels van Nice in de Provence Côte d'Azur, tussen zee en bergen...

Villa Kilauea werd ontworpen in een hedendaagse zen-cultuur op de hoogten van Nice, in het hart van de Côte d’Azur, met panoramisch zicht over de groene heuvels, Provençaalse dorpjes op de hellingen en in de verte de besneeuwde toppen van de Mercantour.

Ons gastverblijf leent zich tot een volledige onthechting, in een elegant en ontspannen, tijdloos en warm kader, waarin modern comfort en traditionele materialen in harmonie samenkomen en waar alles in het teken van uw welzijn staat.

We bieden u 3 gastkamers en een suite aan, met een tijdloze en warme decoratie, in het kader van een uitgestrekt Mediterraa domein, opgetrokken uit "restanques" (Tuin en terassen )

Elke gastkamer is ingericht en heeft een aparte ingang, een zitruimte en een badkamer of douchekamer met veel lichtinval en een eigen terras.

U kunt er genieten van een rijk gevulde ontbijttafel, op het terras van het zwembad, met een panoramisch zicht over de omliggende heuvels, of in het pool house.

Zin om even helemaal weg te zijn in lichaam en geest? Laat u dan verleiden door onze jaccuzi en geniet van de massages die we ter plaatse aanbieden.

U kunt ook terecht in ons ons suite-appartement op de Promenade des Anglais recht tegenover de zee, een appartement met maar liefst 4 sterren.

Deze pagina werd in het Nederlands vertaald om ons huis voor te stellen aan onze Nederlandstalige gasten, die zich op die manier hopelijk welkom zullen voelen. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina's in andere talen.
Jammer genoeg spreken we geen Nederlands, maar wel Engels of Frans.

Nathalie & Gérard

 
 

Recent News

 • Ironman Nice : July 23rd 2017

  Ironman Nice : July 23rd 2017

  Since 2005 , the Nice Triathlon has turned into the IRONMAN France Nice. Athletes start by 3.8km swim test in the Bay of Angels from the Centennial beach in Nice, then a bike course of 180 km through the villages […]

  Continue reading
   
 • Menton : 84th Lemon Festival

  Menton : 84th Lemon Festival

  Broadway in Menton is from February 11th to March 1st 2017. The first Garden of Lights will open on Friday February 10th, to discover the 84th edition of the Lemon Festival in Menton. Saturday 11th, the first visitors will discover the […]

  Continue reading
   
 • Nice Carnival 2017

  Nice Carnival 2017

  The next edition will take place from 11th to 26th February 2017 on theme “King of Energy” The Nice Carnival is part of the Nice DNA. Present since the Middle Ages, it is one of the founding events of the […]

  Continue reading
   
 
 
 
 
 
 
 

Chambres d'hôtes - bed and breakfast labellisée 4 épis Gites de France Chambres d'hôtes - sélectionnées par le Figaro 2015 Chambres d'hôtes - sélectionnées par le guide Michelin 2014
Maison d'hotes - bed and breakfast labellisée 4 épis Gites de France
Chambres d’hôtes membre de Côte d’azur autrement
Chambres d'hotes Cote d'azur autrement